torstai 4. joulukuuta 2008

Missähän sitä ollaan huomisiltana?

Viikonlopuksi meidät on kutsuttu ystävien luo pitemmän matkan taakse. Innoissamme olisimme lähdössä, mutta viime tippaan jäänee lähtöpäätös. Olen nimittäin lämpöillyt eli ollut pikkukuumeessa (ei pilkku) eikä puolipitoisena kylpytynnyrimatka (hmmm.. mitähän Miina tästä tuumaa?) ole paras mahdollinen toipumiskeino. Toisaalta olo on nyt illalla parempi kuin aamulla oli, tunnen vain niin herkästi vähäisenkin lämmön nousun.

Toinen epävarmuutta aiheuttava tekijä on TalonMies ja eräs työprojekti. Ehtiikö hän keikkansa heittämään ja mihin aikaan palailee. Hän kun sairastaa sellaista optimistista ajankäyttötautia, jossa kuvittelee hommat tekevänsä puolta lyhyemmässä ajassa. Aina. Ehkä en edes päästä häntä aamulla reissuun, jos oma olo on hyvä.

Tein tänään illansuussa erään enkelimeditaation, jossa pyydettiin... Tai no tässä on linkki suoraan sinne, niin tiedätte millaisen: Ihanat enkelit -kirjasta joka tapauksessa. Kummasti vain flunssainen olo helpottui, vaikken ollut ajatellut eksaktisti juuri sitä meditoidessani.

Nyt lähden pituusasentoon eli lukemaan yöpöydän kirjaa: Caroline Myssin Tie sisäiseen linnaan. Öitä.

7 kommenttia:

miina kirjoitti...

Kylpytynnyrimatka, jos sellainen on tarjolla, niin heti ja oitis. Kuumeisena, se on joko tai. Jos ei sauna, terva ja viina suomalaista paranna niin mikä sitten. Poskiin on tämä tauti aika monella mennyt.

Kiva pohtia onko TalonMiehellä nyt pallo jalassa vai ei.

rentouttavaa itsenäisyysviikonloppua

Pilviharso kirjoitti...

Täällä ollaan - kotona ! ja näillä näkymin siis illansuussa lähdössä. TalonMiehen pallona jalassa on Pilviharso, joka ei vain päästänyt häntä työreissuun.

Minulla ei muutes koskaan ole ollut poskiontelotulehdusta, taidan olla niitä aivastelijoita joilla nuha valuuuuuuuu pois.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollut yhteen aikaan ja paljon. Nyt enää ka. joka 10. vuosi. Mutta: ovat lähes aina olleet "oireettomia" eli perinteiset oireet ovat puuttuneet.

tynnyrillä tai ilman, mukavaa reissua
-miina-

Yvioon kirjoitti...

Mukavaa reissua teillä ja rattoisaa itsenäisyyspäivää.

Mulla ei ole nyt ollut flunssia ollenkaan, mutta väsymys kyllä vie voimat sitten muuten.

Kannattaa pitääkin talonmiehellä pallo jalassa. Taitavat nuo miehet siitä pitää.

leenuliini kirjoitti...

Löysinpäs Sinut!

Kerttu kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Pilviharso kirjoitti...

Hei kaikille kommentoijille! Reissu on heitetty, siitä tulossa eri postaus.

Leenuliini, taisin sinutkin vahingossa eksyttää, kun entisen blogin niin sähäkkäästi poistin. Kiva kun löysit tänne.