sunnuntai 29. elokuuta 2010

Suruvanteita ja keijujen ihmeitä?

Lääkärin(kin) mukaan "hieman on kertynyt tuohon vatsalle ylimääräistä". Joo, ne kesäruuat ja -juomat, suvun perintö (naiset samanmallisia), verensokerin häiriöt - ja noin 10 muuta selvää selitystä. Teen mielikuvaharjoituksen ystävän ohjauksella: Ympärilläni lällättää musta ilkiö, tikku-ukko, pikkupiru: "Olet niinkuin sukusi naiset, et varmasti laihdu, lällällää!" Yhtäkkiä tulee itku, vahva tunne: Olen kerännyt suruni suojavanteeksi ympärilleni, antakaa minun olla rauhassa, haluan eristäytyä muusta maailmasta, joka ei ymmärrä minua. Nyt pienennän ilkkujan muurahaisen kokoiseksi ja imuroin sen keskuspölynimuriin. Samassa ympärilleni saapuu keijujen parvi, joka spiraalina kierii ympärillä toteuttaen toiveeni ja hyvän olon tavoitteeni: Muutun sellaiseksi, joka todellisuudessa olen. En ole laiha enkä lihava, olen sopiva ja tavoiteoloni ja -kiloni on ihan kohta tässä.

Seuraavana aamuna tulee ihan muulta ystävältä tekstiviestiketjukirje: "Toivo jotakin... sano se ääneen... taivaan keijut tulevat luoksesi ja antavat sinun toteuttaa toiveesi..."

Näin on keijujen tukema muutoskuuri alkanut.

6 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Myötätuulta ja keijujen taikapölyä tueksi muutoksen tielle;)

Mk kirjoitti...

Lempeää syksyn alkua, keveää mieltä ja oloa.
Ja jos on vain hieman ylimääräistä voi varmaan ottaa hieman rauhallisemminkin tuon kuurittelun.
Lykkyä muutokselle!

hanne kirjoitti...

Ihana postaus pilviharso..
Niitä keijuja tarvitaan täälläkin..
Suloista tätä viikkoa sulle, kohta on josyyskuu..
halaus

tiuku kirjoitti...

Voi kun olisikin keijukaisia leijailemassa ympärillä. Katoava valo syksyn tullessa lienee kadottanut keijukaiset, jotka ovat piiloutuneet ainakin minulta metsän kätköihin. Jokohan pian alkaa tonttujen hiippaileminen. Lämpimiä ajatuksia syyskuulle.

Leena Lumi kirjoitti...

Pilviharso, liikun samoissa ajatuksissa, sillä Hänen majesteettinsa on hyvin vanha jo ja...Kun hän sai nivelrikon ja lenkit kiellettiin, minä jämähdin tähän koneelle.

Nyt en ole aloittanut ruokaremonttia, mutta elämäntaparemontin kylläkin. Tosin rikon sen ensimmäistä sääntöä juuri, sillä olen päättänyt olla kukkumatta öisin koneella eli yritän sulkea jo klo 21. Ennen kirjoitn vielä pikkutunneille...Se ei vetele.

Tänään alkoi syyskuu! Otetaan siitä kaikki irti. Asioilla on tapana järjestyä. Kaivataan vain pientä fiksaamista.

Mukavaa syyskuun alkua, Pilviharso!

Pilviharso kirjoitti...

Susa, kiitos!

Mk,
Kiitos! Just tuota lempeyttä tarvitaan. Nyt kun on kipeä, huomaa että pikkukilot ovat höpöhöpöjuttua.

Hanne, kiitos ja halaus!

Tiuku,
Onhan ne keijut, sisätiloissa ainakin!

Leena Lumi,
Mukavaa syyskuuta sinullekin, fiksaillaan vaan vähän.