sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Istuminen on ihanaa!

ainakin nyt, kun olen seisonut koko päivän. Olin ensin tanssimassa neljä tuntia, eilisiltana oli edelliset pitkät tanssiharkat. Nyt oli siis intensiivikurssi ja silloin painetaan täysillä. Eilen menin salille hieman hässäkässä enkä olisi millään malttanut asettua ja keskittyä, mutta kummasti imu vei taas. Hyvä opettaja, tulee liki, neuvoo milli kerrallaan. Saa tulla, annan tulla. Kaikki eivä saa. Tanssia intensiivisemmin harrastava varmaan ymmärtää mitä tarkoitan. Nyt ei nuo tunnesanat vain tahdo muotoutua tähän kirjoittamalla. Takeltelen jotenkin, ehkä olen fyysisesti vain väsynyt.

Lisäksi seisoin keittiössä puolitoista tuntia valmistamassa isänpäivän päivällistä. Nyt uunissa hautuu kana-juurespata, jonka oleellinen aines on kookosmaito ja currytahna. Muutoin siihen tulee ihan perussuomalaisia juureksia ja kanafileet.

Eilisiltaan kuului lisäksi myös yhdet tupaantulijaiset, jossa me 20 vuotta toisemme tunteneet, monissa liemissä maustuneet naiset jaoimme taas kokemuksiamme. Totesimme, että enää emme hämmästy juuri mistään, niin paljon on elämäämme mahtunut erilaisia iloja ja suruja. Silti hengissä ollaan ja yhdessä pysytään.

Semmoista tässä vielä kummastelen... kun yritin poistaa Vuodatuksen Pilviharson, niin kivasti heitti minut järjestelmästä ulos, mutta haamuilee tuolla vajavaisena vielä. Tein varmaan jotakin väärässä järjestyksessä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ILOSTUIN tästä postauksesta kovin. Täällä on edelleen erilaista, uutta vireyttä.

Mulla sama juttu blogieni kanssa. Laitoin Tuomakselle postia ja hän poisti blogin. Suosittelen.

Anonyymi kirjoitti...

Olen laittanut Tuomakselle meilin, homma hoitunee ajallaan.