tiistai 3. helmikuuta 2009

Missä on minun nojatuolini?

Tässä on Ikean Stockholm-nojatuoli. Ikeaan on vähän liian pitkä matka kokeiluistumaan sitä, mutta jotakin tällaista tarvitsen nyt. Uusimme kotona työpisteeni niin, että sain runsaasti lisää mappitilaa. TalonMies nikkaroi pitkät mappihyllyt - osaa muuten tosin hyvin näitä puusepän töitä! Samalla vietiin tästä nurkastani sohva pois. Kirjoittamistyöni teen nimittäin läppäri sylissäni istuen, näin asento on itselleni mahdollisimman ergonominen. Etsin nyt kiihkeästi nojatuolia, jossa EI olisi käsinojia. Tämä siksi, että viereen saa sopivan laskutilan (pikkupöydän) mapille tai papereille (TalonMies tekee sen). Viikonloppuna käytiin noin kuusi huonekaluliikettä läpi eikä sopivaa löytynyt. Jos tuoli oli hyvä istua, niin sitten siinä oli käsinojat ja olo "suppuinen". Kyynärpäillä pitää olla liikkumatilaa sivulle sekä mahdollisuus lehteillä jotakin siinä laskutilassa vieressä. Sitten jos joku tuoli oli ilman käsinojia, niin istuminen näillä pitkillä kintuilla ja lyhyellä selällä oli epämukavaa.

Onko kenelläkään kokemusta ko. nojatuolista? Hinta olisi ainakin kohdillaan.

4 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

TUOLI NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ MUTTA ISTUMISESTA EN TIEDÄ. TOIVOTTAVASTI SAA KOMMENTTEJA KOKEMUSTA OMAAVILTA..

HYVÄÄ TIISTAITA TOIVOTTAA KRISSE

Alina kirjoitti...

Heips. Täällä myös eräs joka tykkää tehdä läppäri sylissä. Jostain syystä siinä ei mene hartiat lukkoon. Pitää käydä ikeassa kokeilemassa :-)

Sirpa Olonilosta kirjoitti...

Kiitos ideasta siirtää läppäri syliin! Olen menossa lähipäivinä Ikeaan, voin istua tuolin ja raportoida mukavuudesta. Olen tosin lyhytjalkainen ja pyöreäpyllyinen :-), joten jakkara voi tuntua erille sinusta ja minusta.

Pilviharso kirjoitti...

Krisse, Villiina ja Sirpa!

Tuolinetsimisprojekti on edelleen kesken. Pari olen käynyt istumassa, mutta ihan kymppejä ne eivät olleet. Olen nyt "nöyrtymässä" sovittamaan sellaista, jossa on käsinojat, mutta tarpeeksi matalat, jotta siihen voisi yhdistää tämän laskutasopöydän. Samoin pitää olla todellakin tilaa kyynärpäille, sen taas huomasin.

Tässä sitä sitten istutaan kovalla toimistotuolilla toistaiseksi.