torstai 8. tammikuuta 2009

Kuvakysymyksiä ja kuulumiset

Olette huomanneet, että olen yrittänyt vaihtaa sisustusta blogissani. Näkyykö tuo huurteisten puiden kuva teille normaalisti vai onko siinä jotakin entraamista? Täkäläiset bittihimmelihyypiöt eivät ole nyt kotona, joten en voi täältä varmistaa.

Josta tuli mieleen kysymys nro 2. Kun haette netistä ilmaisia kuvia, niin mistä oikein nappaatte? En ole itse näitä valoukuvaustyyppejä, mutta joskus voisi juttuaan kuvittaa toisten avulla, edes piirrettyjen sellaisten. Siis jokin sellainen helppo paikka, mistä voisi kopsata vai voiko kopsata?

Eilen touhusin pitkät tovit ClipArtin kuvien kanssa, valikoin joukon ja tallensin ne koneelleni (vissiin). Sitten touhusin vielä pitemmän ajan ja yritin etsiä niitä koneeltani. Moneen otteeseen. Ei löydy.

Terveisin nimimerkki Teknisesti Onneton

Muuten kuuluu sellaista, että minulla olisi mahdollisuus olla huolissaan kolmesta lähisukulaisesta sekä itsestäni, mutta päätin olla olematta huolissaan meistä kenestäkään. Vielä. Mitään ihan kamalaa ei ole tapahtunut, siispä nyt tätä mielen hallintaa eli huolien pois pyyhkimistä. Vaimitensennyttekisi...?

6 kommenttia:

Nana kirjoitti...

Olen myös teknisesti aika onneton, joten vastaan vain, että kuva näyttää minun silmiini hyvältä. Toivottavasti sinä ja ne muut kaikki ok!

Anonyymi kirjoitti...

Haen flickr'istä kuvia. Joskus googletan kuvahaulla, mutta niistä ei tiedä saako käyttää. Minusta nuo puut näyttävät lumisilta.

Voi sinua Pilviharso, kun olet ihana. Jätit mahdollisuuden käyttämättä! Anteeksi, mutta ihan naurattaa, siis hyvällä naurattaa kun kuulostaa niin koomiselta. Huolien pois pyyhkimistä vai ohitusta vai antaa huolien hoitaa itse itsensä?

Anonyymi kirjoitti...

Minä käytän kuvia näistä paikoista:
1. http://www.glimboo.com/
2. http://www.freefoto.com/index.jsp

Anonyymi kirjoitti...

Kuva on kaunis! : ) Itse olen käyttänyt vain omia valokuviani (ja joskus mieheni ottamia), joten en oikeastaan osaa auttaa siinä, että mistä kuvia löytyisi parhaiten. ; ) Olen siis varsinainen tekniikan ihmelapsi.

Mielestäni olet oikealla tiellä koettaessani olla ottamatta harteillesi koko maailmaa. Vastoinkäymisten ja pahimman etukäteen murehtiminen söisi turhaan energiaasi. Tarvitset sen itsellesi, joka pisaran, että voisit hoitaa itseäsi ja sieluasi. Kun sinulla riittää kapasiteettia siihen, voit varmasti myös kohtuudella antaa tukea läheisillesi. Mutta muista, että asioiden liika murehtiminen ei auta ketään. Kaikkein vähiten sinua.

Toivon sinulle voimaa tässä sinulle eduksi ja parhaaksi olevassa uudenlaisessa ajattelussasi. : )

Anonyymi kirjoitti...

Puut näyttävät ihan hyviltä tuossa otsikkokuvassa.

Ilmaisia kuvia kannattaa etsiä vaikka googlaamalla (hakusanoina esim. pictures +free). Tuo "free" on sen vuoksi tärkeä, että kuvat ovat varmasti vapaasti käytettäviä.

PS. Jätin sulle haasteen blogiini. Käy nappaamassa!

Pilviharso kirjoitti...

Ensinnäkin kaikille kiitos hyvistä kuvalinkkivinkeistä!!!!

Nana,
Kiitos, tänään taas voidaan paremmin.

Miina,
"Antaa huolien hoitaa itse itsensä", vähän jotenkin niin tässä kävi. Yhden vuorokauden sisällä ainakin.

Verna,
"Tarvitset energian joka pisaran...". Aivan, sillä jokainen huolen pisara vie ihan toiseen suuntaan...

Iinuska,
Kiitos haasteesta, käynpä kurkkimassa.