perjantai 26. joulukuuta 2008

Ähkyinen väliaikatiedote joulusta

Täältä kirjoittaa ÄhkyHarso. Tänä iltana homma ryöpsähti käsistä eli olen jouluaterian päälle syönyt suklaata ja marmeladeja sekä täydentänyt loppuiltaa juustoilla ja punaviinillä. Apua...

En lakkaa ihmettelmästä sitä, miten joulupukki voikin tietää toiveeni joka joulu. Nyt taas sain juuri NE, mitä varmaan suuri osa suomalaisista naisista tänä jouluna: Sofi Oksasen Puhdistus-kirjan sekä Mamma Mia -dvd:n. Eilisillan loppu meni TalonMiehelle elokuvaa näyttäessä (ei muutes ollenkaan ihastunut näihin reippaisiin keski-ikäisiin naisiin - höh?!) ja tänään luin Puhdistuksen hartaudella puoleen väliin.

Päänvaivaa on ollut tänä rauhallisena joulupäivänä murkkuikäisen kanssa. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että lapsemme vuorottelevat näitä kohtauksiaan ja nyt oli hänen vuoronsa. Jouluna vain tahtoo nuo tunteet moninkertaistua ja yhden protestit määrittelevät helposti muidenkin olotilaa.

Tapaninpäivänä tehdään tod.näk. pitkä ulkoilulenkki. Tänään kävelyllä harmittelimme, kun kamera ei ollut mukana, niin somia lumihuurupuita oli matkamme varrella.

Ai niin. Yksi pikkuruinen on Keski-Euroopassa siellä jossakin. Jouluntoivotuksien lomassa kertoi tekstiviestillä syövänsä siellä parasta aikaa VILLISIKAA - siis meidän nirso kasvissyöjä!

Ei kommentteja: