keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Välipäiviä

Pieni joulutapani on ollut tämä: kerätä kaikki saapuneet joulukortit yhdelle seinälle ruokapöydän viereen. Tänä vuonna kunniapaikalla, aivan keskellä, on ihanan taiteiljan, monien meidän blogiystävän Hannen, tonttutyttökortti. Valitettavasti kuva antaa valoaan niin anteliaasti, että tontusta ei erota kuin hiippalakin. Jos vielä muistan, otan uuden kuvan ja liitän sen tähän. Varauksella, sillä kameran muistikortti oli täynnä, kamera itse loikoo nyt TalonMiehen työpöydällä, ja katsotaas nyt, milloin koko kamera tulee edes mieleemme...

Toisaalta olisi mukava ottaa se huomenna mukaan. Saimme kaksikin vuodenvaihtumiskutsua. Valitsimme sen, minne olimme jo alkuperinkin luvanneet mennä, kaupunkiin. Itse asiassa samaan taloon, jossa jo toiselle puolelle siirtynyt Lapseni eläessään asui...

Joo tätä tämä on. Jos vaikka alan puhumaan/kirjoittamaan rukkasista, niin takuuvarmasti ajatus päättyy edesmenneen Lapsen märkiin vanttuisiin. Mikä vaan ajatus tai ryhmän puheenaihe - kaikki tiet vievät siihen tiettyyn roomaan. Ikäänkuin olemassaoloni nykyinen keskipiste olisi aina vain Hän, joka lähti. Tämä vain menee jotenkin näin, en osaa selittää. Ei siis aina rajua surua, vain ajatusten reitti, tulvivien muistojen virta.

Olen tänään tehnyt joukon iloisia asioita: käynyt vatsajumpalla ja kirjastossa, lunastanut Green Housen mekon (en voi linkittää kuvaa, kun en netistä juuri sitä löytänyt), lukenut Maailmankaikkeus katoaa -kirjaa, syönyt papu-tomaatti-linssipataa sekä suklaakonvehteja (vieläkin!) sekä tehnyt tietyt toimistotyöt, joita vähän vetkuttelin.

Eikun uutta vuotta kohti! Hyvää Vuoden vaihtumista, jollei sitä ennen olla kuulolla!

7 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta rakas Pilviharso! Kiitos, että olet siellä. Kiitos, että jaksat jakaa. Kiitos siitä mitä annat.

Halauksin, Verna.

Prijatar kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta! Muistot ovat tärkeä asia säilyttää mielessä, sillä ne tuovat lohtua mukanaan. Kauneimmat muistot elävät mielessämme pisimpään. Maailma on tänään ihanan luminen ja valkoinen ja kaunis katsella.

Pilviharso kirjoitti...

Verna,
Kiitos sinulle, kaikesta tässä matkan varrella, ja just siitä olemassaolostasi!

Tää halaa kans.

Prijatar,
Halit ja Hyvän Uuden vuoden toivotukset myös! Katsotaan kaunista luontoa, sitä ihmettä piisaa.

hanne virtauksesta kirjoitti...

Ihanaa, onnellista Uutta Vuotta sinulle Pilviharso!!
Minulle on sama kirja meneillään...
halauksin hanne!!!

miina kirjoitti...

Kaikki polut saavat kulkea Lapseesi, sillä niiden kerrattujen muistojen kautta taivas kirkastuu ja tiesi valaistuu. Uskon mä.

Hyvän Uuden Vuoden halaus!

Roosa kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta Sinulle, Pilviharso!

Pilviharso kirjoitti...

Hanne,
Halit myös. Ko. kirjaa on taas mielenkiintoista pohtia, tuo lohtua...

Miina,
Kiitos: muistojen kautta taivaani kirkastuu..

Roosa,
kuin myös sinulle!