perjantai 17. heinäkuuta 2009

Ihanat naiset saunassa

Olin ystäväni mökillä. Ajatus oli olla yhdessä hiljaa, luontoa ja itseämme kuunnellen. Näin ei vain pitänyt näköjään käydä, sillä mökille tuli yhtiä sun toisia sukulaisia. Onneksi olemme ystäväni kanssa tilanteeseen tarttujia, huvituimme vain suunnielmien muutoksista. Jopa saunaseuraa saimme viehättävästä ja sujuvasanaisesta pienestä miehestä, joka tahollaan kehui saunoneensa "ihanien naisten" kanssa. Sama herrasmies tuli aamulla kädet puuskassa kyselemään, että kuinka meitä oli nukuttanut.

Itkeäkin sain - siitä hommasta ei pääse eroon. Samoin tuli toisena päivänä tuttu tunne: tahdon kotiin. Tahdon täältä pois, tahdon tänne, tahdon pois, tahdon tänne... Etsin kotia, se on nyt vähän kadoksissa. Näinä aikoina.

TalonMies oli nähnyt painajaista pahoista liekeistä, joka olivat tarttuneet minusta häneen. Huh, mitähän se oli.

5 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Meillä miehen uudet lääkkeet aiheuttavat painajaisia ilman sen syvällisempiä tarkoituksia. Eli ei niiden tarvitse tarkoittaa yhtään mitään. --- Itkua ei mitata litran mitalla, kuten ei rakkauttakaan. Viikonloppuja!

Mimosa kirjoitti...

Kesä hoitaa, Pilviharso!
Halaus!

Leen@ kirjoitti...

Tämän kesän tehtäväsi taitaa olla vain elää se läpi, tulee mitä tulee. Mikään ei ehkä mene suunnitellusti ja itku osaa tulla silloin kun sitä ei odottaisikaan. Eikä tule kun odottaisi.

Mahdollisimman hyvää tätä päivää!

Katja Tanskanen kirjoitti...

Keskity vain siihen, että olet ihana nainen:)

Pilviharso kirjoitti...

Villiviini,
Jep, kaikkea ei tarvitse jäädä pohtimaan, uniakaan.

Mimosa,
Hyvä, että on kesä!

Leen@,
Niin just. Tämä kesä on tällainen.

Media,
Pitäisi edelleen muistaa rakastaa itseään.