torstai 23. lokakuuta 2008

Uusi sivu uudessa blogissa

Tervetuloa uuteen blogiini. Vuodatus suorastaan ajoi minut sieltä ulos, joten opettelen olemista ja elämistä näillä nurkilla. Hienouksia löytyy, mutta suoraan tapaani teen mitä osaan ja syvennän opintojani - jos viitsin.

Niin, ja tietenkin toivon blogin muutoksen yhteydessä tulleen nimen muutoksen - Takana kirkas taivas - tuovan itsessään jotakin uutta ja valoisampaa aikaa. Pimeys kun ei kuulemma lähde sitä pienentämällä vaan valoa lisäämällä.

7 kommenttia:

Pilviharso kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hei Pilviharso!

Minä tänne ilmestyin. Ole hyvä pystistä, sen olet ansainnut.

Oletko ajatellut, onko kaikki tarpeen kuljettaa mukana?

ONNEA UUDELLE BLOGILLE
-miina-
Ja mitä noihin vaihtoehtoihin pitäisi laittaa, että saa kommentin perille

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos!
Käsittääkseni tuo Nimi/Url-osoite on se suora linkki sivullesi... öh, näin ainakin olin kokeilevani. Pitää vielä perehtyä itsekin tarkemmin.

Ajattelin "vanhan elämäni" kanssa tehdä vähitellen niin, että poistan niitä juttuja ja laitan jossakin vaiheessa luukut kiinni. Paitsi jos jää sinne bittimaailmaan, niin sillehän ei mitään voi.

Pitää ittekin vähän tutustua tähän bloggeriin. Kuvan lisääminen oli helppoa ja tuntui jotenkin sellaiselta jouhevalta opetella.

Anonyymi kirjoitti...

mikä mahtaa olla openID ja URL?

laitan sulle ahaa'seen vähän pohdittavaa

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei vuodatuksen kanssa ole viime aikoina ollut ongelmia. Koneen kanssa kyllä! Uudistus tekee hyvää. En kadu Tähtitarhan romuttamista. Oli jo aikansa eläneitä ne höpinät siellä. Mutta meni persiilleen sen poisto, en osannut...

e kirjoitti...

Onnea Blogiisi näin Bloggerin puolella :D

Anonyymi kirjoitti...

Miina, äh..öh...

Marina, kummasti tuo vuodatuksen tilanne vaihtelee. En vain jaksanut sitä kun omaan isnpiraatiokohtaan tuli usein takku.

Olematon, kiitos!