perjantai 13. heinäkuuta 2012

Just joo

Olen kyllä olemassa ja sanojakin on ollut muualla paitsi täälä. En ole vain ollut luovalla kirjoitustuulella. Ohikulkiessani blogistaniassa olen ihmetellyt, minne kaikki lukijani ovat hävinneet - tai mukahävinneet. Luin jostakin, että muutapa blogin nimeä essuntassun ja - huishais - kaikki lukijat palasivat. Ilahduin tuotoksesta, mutta taas huomasin, että kaikki hävisivät. Olen pahoillani, en ymmärrä...

Ken ei ymmärtänyt puolsestaan tästä uikutusselityksestä mitään, unohtakoon asian sen siliän tien. Kerron vain lyhyet kuulumiset tällä erää:
  • elän ja olen ja jatkan omaa elämääni vahvasti
  • TalonMies (joka oli jo huolissaan, kerrotaanko hänen toilailuistaan enää missään) ei ole vielä aloittanut lomaansa - siksen minäkään ymmärrä, että kesä on muka jo reilusti yli puolivälin
  • yksi sulolintulapseni asuu kaukana poissa ja päässen vasta elokuussa häntä halimaan paikkansa päälle sinne Keski-Eurooppaaan
  • suruni ja kaipuuni Poikaani kohtaan on tuonut yhä enemmän lohtua ja vahvistusta siitä, että elämä jatkuu kuolemankin jälkeen - believe me!
Kesäyöterkkuja!
 

11 kommenttia:

Anki kirjoitti...

Hauska kuulla sinusta taas, vaikken niin syvällisesti ole vielä perehtynytkään blogiisi. Tuo Lukijat-juttu on varsinainen murheenkryyni, itse tosin sain sen taas toimimaan yhdellä yrittämällä.

Piri kirjoitti...

Hyvää keskikesää! Vuodatus-bloggaajat pitää poissa koneen ääreltä se, että koko Vuodatus on ollut ja on edelleen nurin. Mutta ei sen pitäisi vaikuttaa kommentointiin bloggerin puolella.

Kokonainen kissatyttö kirjoitti...

Mukavaa kuulla sinusta! Elämä kulkee omalla painollaan, joskus ollaan aktiivisia täällä blogistaniassa -joskus taas ei. Hyviltä vaikuttavat sinun kuulumiset ja sitä samaa toivon jatkossa. Ja hyvää kesää!!! :)

anja kirjoitti...

Kiva kun olet täällä taas! Et ole ainakaan minun blogilistaltani hävinnyt, onneksi!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mukavaa, että päivitit kuulumisiasi...:)
Mukavia kesäpäiviä sinulle!

Ofelia kirjoitti...

Heh, mä en tajunnut essuntassunista mitään! :D Mutta arvaa harmittaako ettei pääse omaa blogia kirjoittamaan. :'( Varmaan vuodatuksen romahdus vaikuttaa lukemiseenkin? (Siis ei teknisesti vaan niin että antaa vaikka sitten netin olla, kun ei voi itse mitään sepustaa...)

Mummo kirjoitti...

Täällähän sitä on oltu koko ajan, ihan tuntumalla. <3
Oma bloggaaminenkin on jostain syystä ollut (on edelleen) tauolla, mutta silti seuraan toisten kirjoituksia, kommentointikin on vaan jäänyt ????
Kiva että annoit tillannetiedoituksen.

SatuSanna kirjoitti...

Hyvää kesää sinullekin! <3

marjamatilda kirjoitti...

Hyvää kesän jatkoa Sinulle !

maaretta kirjoitti...

Kun on tarpeeksi pitkään täällä huomaa että välillä on aktiivisempaa ja välillä ei. Ja kesäaika etenkin on hiljaista, mikä on kyllä hyvä asia!Mukavaa kesän jatkoa Sinulle ja läheisillesi!

Nana kirjoitti...

Hiljaiseloa on itselläkin ollut...mutta täällä ollaan ;)