lauantai 4. syyskuuta 2010

Dyly homma

Plunssa, niinkuin pikkumies joskus sanoi. Ihan on kuumetta jo toista päivää. Korvat humisee tukkoaan ja katsoin haikeana ulos raikkaaseen syysilmaan. Olisi ihana mennä vastatuuleen ja saada posket punaiseksi terveemmällä tavalla kuin tämä.

Nyt buranan voimalla tein muutaman toimistotyön ja tämä tervehdys vielä kaupan päälle. Meillä piti olla ihan toisenlainen viikonloppu, mutta nyt peruttiin yhtä sun toista ilonpitoa. TalonMieskin on nuhainen ja väsynyt, kun on joutunut venymään projektityössään merkillisiin työaikoihin.

Eilen katsoin taas Echart Tollen Findhornin retriitin dvdtä. Huomasin nukahtaneeni kesken kaiken. Jäi nyt erityisesti mieleen Tämä Hetki, joka on se tärkein. Mikähän tämän hetkeni merkitys nyt on, kun joudun köllöttelemään sohvan uumenissa? En mielestäni ole ollut mitenkään erityisen stressaantunut ja kiireinen, jotta sen vuoksi joutuisin nyt olemaan aloillani. Flunssia vain välillä tulee, pikku sairaushan se on monen muun rinnalla.

Ai niin. Yksi tosi hyvä kirja menossa: Paolo Giordanon Alkulukujen yksinäisyys. Muutakin olen rohminut, mutta jotakin jättänyt kesken. Esim. Kamila Sahmsien Poltetut varjot ja Tahmina Anamin Kulta-aika eivät vain vieneet mennessään. Ehkä luin niitä niin pieninä paloina, että into laantui.

Sohva kutsuu... Hyvään viikonvaihdetta teille!

6 kommenttia:

Kokonainen kissatyttö kirjoitti...

... paranemisia sinulle! :)

Helena kirjoitti...

Meilläkin oli kaikilla flunssa ja silmätulehdus. Itse sain niskani kipeäksi ja nyt se on jumissa jo neljättä viikkoa. Omituista. Uudet flunssavirukset ovat aina vain ärhäkämpiä - ja minullekin syötettiin taas kaksi antibioottikuuria täysin turhaan.

Mk kirjoitti...

No voi, paranemisia!
Kaikenlaisia pöpöjä tuntuukin nyt olevan liikkeellä, Helenan lailla niskani jämähtivät toissa päivänä - mitä ei ole koskaan ennen käynyt.
Kamalaa jos tämä kestää viikkoja, saattaapa kyllä enteillä flunssaakin.

Janne kirjoitti...

Pitkästä aikaa... Olet ollut monta kertaa ajatuksissa.
Lämpöä ja parantumista sinulle!

Titti kirjoitti...

Pikaista paranemista toivon sinne, ja samalla toivotan aurinkoista alkavaa viikkoa! ♥

Pilviharso kirjoitti...

Marjo, Helena, Mk, Janne ja Titti,

Kiitos tervehdyksistänne - nekö minut ovat parantaneet!?