torstai 18. helmikuuta 2010

Sisäistä valoa etsimässä

Edellinen postaukseni, sen ajatuksiani höykkyyttäneet kommentit sekä viime viikkojen tositapahtumat oman elämäni realitysarjassa ovat saaneet aikaan akuutin sisäisen uudistustarpeen. Näin en voi jatkaa - se on faktaa. Tällä "näinillä" tarkoitan oman pääni sisäistä puhetta, (salaista) panikointia erilaisten huolien merkeissä ym. oman mielen osin myös tyhjänpäiväistä tuotetta.

En ymmärrä, miten en muka osaa käytännössä sitä, minkä oikeesti todeksi tiedän. Tiedän, että mun koti ei oo täällä ja muuta isompaa juttua, mutta... Tai no joo.. ymmärrän toki näitä psyykkisiä syitä on: kannan mukanani traumaa/traumoja. Viime vuosina perusturvani järkkyi niin monta kertaa, etten pätkääkään tunne, että perheemme olisi "suojassa". Ylireagoin ja tunnistan sen.

Elänkö nyt oikein tarkoituksella sitä kohtaa, jossa osoitetaan, etteivät sanat ja ajatukset merkitse mitään? Lähes kaikki, mitä olen luullut tietäväni, ovat todellakin vain mieleni tuotetta.

Aihe on laaja enkä unisena jaksa tätä nyt jauhaa enempää. Mutta totta on se, että täällä on pään sisäinen kriisi. Muutostarve. Akuutti.

Onneksi pöydälläni on kirja, josta löytyy vastauksia koko ajan kysymyksiin, joita en osaa edes esittää. Samanlaisia kirjoja olen lukenut kymmenittäin, mutta nyt juuri Luen. Uusin silmin. Ehkä se on hyvä merkki.

4 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Joskus tunnemme tarvetta muutokseen. Se vaatii rohkeutta ja voimaa. Joskus se voima tulee ihan itsestään ja joskus sitä on pyydettävä.
Pääasia että onnistuu omassa olemisessaan saamaan rauhan ja tasapainon.

toivotan sinulle rauhaisaa viikonloppua...ajattelen sinua lämmöllä ja lähetän "valaisevia" ajatuksia luoksesi.
-Krisse-

illusiah kirjoitti...

Sulla ehkä on suuri muutoskausi edessä. Kriisissä kypsyy muutos ja henkinen kehitys pyrähtää eteenpäin.
Valoa elämääsi!

Junika kirjoitti...

Ei mitään lisättävää. Piste.
Halusin kuitenkin juuri sen ilmaista. Piste.

Pilviharso kirjoitti...

Krisse,
Kiitos lämmöstä, ajatuksistasi. Olen ollut kannateltu, huomaan sen. Muutos voi olla näköjään pitkä projekti, voimaa tarvitaan.

Illusiah,
Kiitos valosta! Näin se varmaan on, pakko muuttua, jos haluaa jatkaa.

Junika,
That's it.