sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Elämän rikkaus


Valtava määrä sisäisiä kokemuksia ja ulkoisia tapahtumia. Olen juhlinut syntymäpäiviä ja valmistujaisia. Olen käynyt tankkaamassa henkistä nälkääni erilaisissa tilaisuuksissa. Olen istunut kotikutsuilla ja ihaillut kauniita tavaroita. Olen saattanut TalonMiehen lomamatkalle ja - kappas vain - toivottanut hänet jo takaisin. Olen kyhnyttänyt hänen vieressään, kehrännyt ja nauttinut siitä, että hän On, Elää ja Rakastaa.

Olen myös kokenut sisäisesti uusia vuoren ylityksiä. Tavannut toiselle puolelle siirtyneen Lapseni erilaisissa yhteyksissä. Olen itkenyt ja nauranut. Olen tuntenut iloa, surua, ikävää, luottamusta... Olen oivaltanut paljon. Rakastan paljon, oikeastaan valtavasti.

Muutama pitkä tie on kuljettu loppuun ja on hengähdystauon paikka. Yksi kokreettinen tauko odottaa perjantaina, sillä meitä lähtee isompi ryhmä Kreikkaan!

Olen väsynyt ja pölmistynyt kaikesta, mitä on ollut. Olen herkkä, mutta sisältä tuntuu varmalta: tämä on minun elämäni. En tiedä mitään mitä tulee, mutta olen rauhallinen. Nyt.

11 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Ihanaa, Piviharso! Aivan mahtavaa <3

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kuulostaapa hyvältä! Kiitos, kun tulit lukijakseni Pilviharso-ilahduin kun huomasin sinun käyneen. Ihanaa, että pääset matkalle.

miina kirjoitti...

Iloa ja valoa, ihanaa!

anja kirjoitti...

Oikein antoisaa matkaa, aurinkoa ja lämpöä sopivasti ja paljon ihania muistoja matkaltasi kotiin kannettavaksi mukanasi.

Leen@ kirjoitti...

Miten hyvältä kuulostaa tuo matkasi. Uutta päin, iloa päin, ei se kuitenkaan tarkoita sitä ettei suru unohtuisi. Se kulkee mukana myös kaikessa hyvässä. Kuten on kulkenut tähänkin asti.

Krisse kirjoitti...

Pilviharsolle toivotan mukavaa matkaa...
postauksesi tuntui minusta niin hyvältä..

Roosa kirjoitti...

Hauskaa matkaa!

Janne kirjoitti...

"Odotus antaa jo onnen tunteen, sydäntäni lämmittää."

Monesti se odotus ennen sitä jotain on mukavin kohta. Toivottavasti matkastanne tulee mieluisa ja mukava!

junika kirjoitti...

Hyvää matkaa tai sanoisinko matkoja. Ja hyviä yhteyksiä sinne toiselle puolelle.

Kirsi-Marja kirjoitti...

Hyvää matkaa! Matka Kreikkaan kuulostaa tosi hyvältä. Postauksesi oli tosi ihana. Jään odottamaan matkakertomustasi.

Pilviharso kirjoitti...

Onpa mukavaa, kun täällä on näin paljon kommentteja, kavereita!

Mimosa,Runotalon Sari, Miina, Anja, Leen@, Krisse, Roosa, Janne, Junika ja Kirsi-Marja - kiitos kannustuksesta ja kaikenlaisista toivotuksistanne!