lauantai 7. maaliskuuta 2009

Tuolini löytyi!

Puhutaan nyt muista, tavallisista asioista, vaikkapa nojatuoleista. Haikailin jokin aika sitten, että missä on minun tuolini. Eilen kiersimme TalonMiehen kanssa jo toistamiseen huonekaluliikkeissä, sillä mielessäni kukki ajatus nojatuolista, jossa voi olla matala (ei puinen) käsinoja ja kyynärpäillä hieman tilaa liikkua. Siihen TalonMies on luvannut tehdä aputason. Näillä kriteereillä kun kiersimme, löysimme pari varteenotettavaa mallia, hintakin kohdillaan.

Sitten tultiin takaisin kotiin ja mietittiin tätä työsoppeani edelleen. Sanoin, että sovitan läppärini kanssa takkahuoneen nojatuolia, niin siitä suunnilleen tietää sopivan koon ym. TalonMies kantoikin heti tämän vihreän nojatuolin työnurkkaan, jossa on sattumoisin samaa metsän viherää sävyä oleva työtuoli. Ja ei voi olla totta:

NOJATUOLINI ON TÄSSÄ! Se on ollut siis kotonamme koko ajan, mutta se on ollut vain takkiksessa. Tuoli istuu värien ja kokonsa puolesta kuin millilleen tähän. Enää ei todellakaan tarvita kuin pieni laskutaso (väliaikaisesti työpöydän kulmakin toimii) sekä pieni, pyöreä ja pehmoinen matto.

Sisustusprobleema siirtyi näin takkahuoneeseen, mutta se on vain hyvä. Siellä on vanha kukallinen rottinkikalusto lasipöytineen (yäk koko paketille). Joskus etsimme uutta pehmustekokonaisuutta, mutta mallistot ovat jo uusittu eikä erillisiä tyynyjä saa muutenkan. Se jos mikä on mielestäni kerskakulutusta = halveksun. Mutta jotakin muuta uutta kivaa ehkä takkikseen... kunhan ehitään.

Rivien välistä varmaan osaatte lukea, että TalonMiehen ja minun ostopäätökset ovat melko tarkkaan harkittuja. Tykätään kovasti huokeista hinnoista ja kierrätyksestä. Me ollaan ihan selvästi muuttumassa vanhaksi keski-ikäiseksi pariskunnaksi, jota ei pätkääkään häiritse vanhentunut sisustus. Kunhan se vaan on meille molemmille mieluinen.

Tosin, jos olisi enemmän visuaalista mielikuvitusta, ehkä tuolini olisi löytänyt reitin työpisteeseen jo viikkoja aikaisemmin. Mutta hyvä kun näinkin.

6 kommenttia:

Nerikah kirjoitti...

Ihanan keväistä & aurinkoista Naistenpäivää Sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Suloista naistenpäivää Sinulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Nerikah ja Verna - kiitos samoin!

Olen täällä ihan pulassa. Onko Blogspotissa vain minussa vikaa, mutta EN PÄÄSE KIRJAUTUMAAN OMAAN BLOGIINI LAINKAAN! Samoin kuin katson blogiani, kaikki sivut ovat tyhjinä, vain arkistosivujen kautta
löydän nämä. Lisäksi en pääse myöskään G-MAILIIN, pelkkää erroria!

Toinen homma kokonaan on BLOGILISTA, jossa minun blogini on jatkuvassa "jonossa" eikä sitä ole päivitetty kohta viikkoon - vaikka tekstejä olisi.

Eli olen jossakin boikotissa!

Täällä olen kuitenkin, vaikkei uskoisi...

t Boikotoitu, reputettu ja hylätty Pilviharso

Jane Myrsky kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää minultakin!

Minä olin blogilistan jonossa lähes neljä vuorokautta. Sitten meni hermo ja poistin blogin listalta ja laitoin saman tien uudelleen. Päivittyi ja seuraava kirjoituskin päivittyi tarkasta heti nappulan kautta heti. Vähän kyllä jännitti jääkö taas jumiin.

Alina Vitiä kirjoitti...

Näin sen elämä toimii hauskasti. Silmien edessä vanhasta tulee uusi ja kaukana onkin lähellä.

Pilviharso kirjoitti...

Jane,
Ainakin tuli sähköpostiini vastaus blogilistalta. Toivotaan.

Alina,
Lähellä ja kaukana -akselikin olisi kiva joskus hallita.